• Õppekavad
  • Tegevusload
  • Majandustegevusteated


Õppekava üldandmed
Õppeasutus:Eesti Maaülikool
Õppekava kood:100984
Õppekava nimetus:Toiduainete tehnoloogia
Õppekava nimetus inglise keeles:Food Technology
Õppetase:511 bakalaureuseõpe (vv alates 01.06.2002)
EQF tase:6
Kvalifikatsiooni dokument:alates 1. juunist 2002 õppekavade registrisse kantud 3 - 4a bakalaureuseõppe õppekava lõpetamisel antud bakalaureusekraadi tõendav bakalaureuseõppe diplom "L"
Kvalifikatsiooni vastavus kehtivas raamistikus:Bakalaureusekraad või vastav kvalifikatsioon
Õppekava maht:
180 EAP
Rühm:Toiduainete töötlemine
Õppekavagrupp:Tehnika, tootmine ja tehnoloogia
Vastuvõtu olek:Avatud
Registreeritud:20.02.2023
Koondfail:Toiduainete_tehnoloogia_BAK_(al_2023_2024).pdf
Õppekeeled
  • eesti keel


Õppe läbiviimise õigus

Õppekavagrupi nimetus:Tehnika, tootmine ja tehnoloogia
Õppe läbiviimise õigus:Tähtajatu
Õppe läbiviimise õigus kehtib alates:12.08.2010
Alates 1. jaanuarist 2012 saavad kõrgkoolid õpet läbi viia ainult nendel õppekavadel, mis kuuluvad õppekavagruppi, milles on Vabariigi Valitsuse poolt antud õigus õpet läbi viia. Õppekavadel, mis kuuluvad õppekavagruppi, mis ei ole veel läbinud üleminekuhindamist, kehtivad olemasolevad positiivsed akrediteeringud 2011. aasta lõpuni ning lõpetajatel on õigus riiklikult tunnustatud diplomitele.
Täpsem info EHISe kasutajatoelt: ehis.tugi@hm.ee, tel 7350577.


±